Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδηκτα

Αρχική » Oneiro » άδηκτα

Ονειροκρίτης άδηκτα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδηκτα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάνετε ντους ή ότι πλένετε το σώμα σας σε μπανιέρα, μάταια προσπαθείτε να απαλλαγείτε από ευθύνες και ενοχές που σας βαραίνουν.

    Αν δείτε ότι πλένετε το πρόσωπο σας ή τα χέρια σας, σημαίνει πως έχετε κουραστεί από τη ζωή και είστε έτοιμος να τα «βροντήξετε».

  • Αν ονειρευτείτε τη γκαρνταρόμπα σας, είναι μια ονειρική προειδοποίηση ότι η περιουσία σας βρίσκεται σε κίνδυνο, γιατί προσπαθείτε να επιδειχθείτε και να προβληθείτε πολύ περισσότερο από ότι σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας.

  • Το αγκίστρι είναι συνυφασμένο με το δόλωμα. Τα άτομα που μας το προσφέρουν στα όνειρα στήνουν παγίδες εις βάρος μας, για αυτό και θα πρέπει να επανεξετάσουμε την εμπιστοσύνη που ενδεχομένως δείχνουμε προς αυτά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκόρδα κρεμασμένα ή αφημένα κάπου, καλό θα είναι να αποφύγετε, για ένα διάστημα προστριβές με τρίτους, γιατί δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

    Αν δείτε ότι τρώτε σκόρδα, θα έχετε κάποιες προσωρινές ατυχίες.

  • Το λοφίο στα όνειρα αποτελεί σύμβολο αμήχανων καταστάσεων και αιδούς.

  • Η μετάγγιση στο όνειρο προοιωνίζει θετικές εξελίξεις στη ζωή σας.
    Συγκεκριμένα, εάν δείτε ότι δίνετε αίμα τότε να περιμένετε εξελίξεις που θα σας ανοίξουν σημαντικές πόρτες στον επαγγελματικό τομέα αλλά και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου.

Εγγραφή στο RSS - άδηκτα