Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδολες

Αρχική » Oneiro » άδολες

Ονειροκρίτης άδολες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδολες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Συνήθως η μελαγχολία στα όνειρα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες.

    Συγκεκριμένα αν δείτε ότι μελαγχολείτε εσείς ή ότι το ίδιο το όνειρο είναι γεμάτο με μία διάθεση μελαγχολική, καλό θα ήταν να σκεφτείτε τους παράγοντες που σας προκαλούν τέτοια συναισθήματα στη ζωή σας.

  • Το τηγάνι είναι σχετικά ασυνήθιστο όνειρο και η ερμηνεία τους είναι η εξής :

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χρησιμοποιείτε ένα τηγάνι για να τηγανίσετε, να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε όλες σας τις υποθέσεις.

  • Αν δείτε ότι φοράτε καινούργιο καπέλο και καμαρώνετε για αυτό, να περιμένετε εύκολη κι ευχάριστη ζωή.

    Αν το καπέλο σας είναι παλιό και φθαρμένο, τότε αντιμετωπίζετε την περιφρόνηση των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας με τρόπο, λανθασμένο και σπασμωδικό.

  • Η φοράδα όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο, το σίγουρο είναι ότι αποτελεί έναν πολύ καλό οιωνό.
    Πιο συγκεκριμένα όταν βλέπετε φοράδα θα πρέπει να περιμένετε σύντομα ευτυχία στον γάμο σας, ακόμα και σε περίπτωση που μέχρι τώρα δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, καθώς και ερωτική ανανέωση.

  • Η πέρδικα στα όνειρα, συχνά υποδηλώνει την ενδοτικότητα και τη ροπή του κοιμισμένου στις απολαύσεις.
    Έτσι, αν δείτε στον ύπνο σας πέρδικα, να συνάψετε ερωτική σχέση σκανδαλώδη που θα φέρει σε δύσκολη θέση και ίσως πληγώσει βαθιά δικούς σας ανθρώπους.

  • Η λόγχη όπως και το σπαθί, συμβολίζει φιλοδοξία και επεκτατικότητα ενώ κατά το Φρόυντ στην ουσία είναι το ανδρικό μόριο. Ένα τέτοιο σύμβολο στο όνειρο, δηλώνει ότι περνάτε μία περίοδο έντονης φιλοδοξίας και ανάγκης για επιτυχία η οποία είναι πολύ πιθανό να έρθει.
    επιχειρήσεις τους.

Εγγραφή στο RSS - άδολες