Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδολης

Αρχική » Oneiro » άδολης

Ονειροκρίτης άδολης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδολης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Σε αντίθεση με τον άλλο αθλητή, το δισκοβόλο, ο δρομέας συμβολίζει αποτυχίες, παλινδρομήσεις και ήττες.
    Έτσι, αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε δρομέας και παίρνετε μέρος σε αγώνες, να περιμένετε ζημιές και αναποδιές στις δουλειές σας.

  • Η ερμηνεία του στάβλου όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο αισθανόμαστε
    Αν δείτε στον ύπνο σας στάβλο γεμάτο με ζώα, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε μεγάλες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν ονειρευτείτε μιαν ανθοδέσμη με όμορφα και πλούσια χρώματα, σημαίνει κληρονομιά από κάποιον πιθανόν άγνωστο και πλούσιο συγγενή.

    Η ανθοδέσμη στα όνειρα των ανύπαντρων, σημαίνει ευχάριστες, εύθυμες συναθροίσεις και διασκεδάσεις που θα οδηγήσουν σε φλερτ.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Παρόλο που φαινομενικά δεν συνδέονται μεταξύ τους ή παρακολούθηση μιας μουσικής συναυλίας και η ερωτική μας ζωή, στον ονειρικό μας κόσμο σχετίζονται άμεσα.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

Εγγραφή στο RSS - άδολης