Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδολου

Αρχική » Oneiro » άδολου

Ονειροκρίτης άδολου - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδολου

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι έχετε χάσει κάποιο δάχτυλο, θα λάβετε άσχημα νέα για συγγενή σας. Το όνειρο προμηνύει πως θα έχετε φασαρίες από τις οποίες θα υποφέρετε και θα απογοητευτείτε στην προσπάθεια σας να βρείτε ένα δρόμο για να τον ακολουθήσετε στη ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πεντακάθαρα τζάμια δωματίου που αφήνουν το φως να περάσει ανεμπόδιστα και θριαμβικά, σύντομα θα συναντήσετε αγαπημένο πρόσωπο που θα επιστρέψει από μακριά.

  • Αν ονειρευτείτε κάποιο κερί το οποίο είναι αναμμένο, είναι πολύ ευχάριστο όνειρο καθώς σημαίνει χαρά και ίσως μια επίσκεψη του πελαργού να σας περιμένει.

    Αντιθέτως, αν δείτε το κερί να τρεμοσβήνει, ή να είναι σβηστό, τότε στεναχώριες και ίσως κάποια αρρώστια σας περιμένει.

  • Το πλαστικό είναι ένα υλικό σχετικά καινούργιο, που κωδικοποιήθηκε πρόσφατα στη μαντική των ονείρων.

    Οι σύγχρονοι ερμηνευτές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η παρουσία πλαστικών ειδών στα όνειρα υποδηλώνει επαγγελματικές και συναισθηματικές ανασφάλειες.

  • Το γλίστρημα στο όνειρο μας είναι ένα σημάδι χαμηλής αυτοεκτίμησης και κακής σχέσης που έχουμε με τους γύρο μας.

    Είναι ένα σημάδι ότι από την λανθασμένη σας αυτοκριτική, σύντομα θα βγείτε σε λάθος, συμπεράσματα που θα τα πληρώσετε ακριβά.

  • Η μυρτιά αποτελεί ένα κατεξοχήν θετικό σύμβολο στα όνειρα
    Εάν λοιπόν δείτε μυρτιά ή μυρτιές στον ύπνο σας, σε όποια κατάσταση και να είναι να περιμένετε πολύ ευχάριστα γεγονότα και επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - άδολου