Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδοτων

Αρχική » Oneiro » άδοτων

Ονειροκρίτης άδοτων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδοτων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το βάθρο που αποτελεί τη βάση που πάνω της στήνονται διάφορες κατασκευές, έχει ειδική σημασία στην ερμηνεία των ονείρων.
    Αν δείτε ότι εσείς ή κάποιος άλλος είναι στημένος σε βάθρο, να έχετε το νου σας μην γελοιοποιηθείτε ή να μην προξενήσετε εσείς την γελοιοποίηση δικού σας ανθρώπου.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε πάθει ηλίαση , εάν και είναι σπάνιο όνειρο , όταν δεν οφείλεται σε πραγματικές συνθήκες(καλοκαίρι , διακοπές , ηλιοθεραπεία κλπ) προμηνύει σοβαρούς κινδύνους που θα απειλήσουν την υγεία σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πελεκάνο, σας περιμένουν απογοητεύσεις ανάμικτες με επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και τα συναισθηματικά σας, κατά τον παραδοσιακό ονειροκρίτη.

  • Στα όνειρά μας όταν βλέπουμε δοχεία η ερμηνεία τους εξαρτάται απ' το αν είναι γεμάτα ή άδεια.
    Έτσι λοιπόν και το καλάθι αν είναι γεμάτο συμβολίζει την ευμάρεια και τα πλούτη και αν είναι άδειο φτώχεια και λύπες.

  • Η εμφάνιση στα όνειρα αρουραίων ή των ποντικών στα όνειρα,υποδηλώνει την ύπαρξη επικίνδυνων εχθρών στην πραγματική ζωή.

    Προσοχή σε δήθεν "φίλους" οι οποίοι στην πραγματικότητα σας επιβουλεύονται.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάποιος σας προσφέρει μια ανθοδέσμη από βιολέτες, σημαίνει ότι θα έχετε επαγγελματική επιτυχία ή ένα καλό γάμο.

    Συνήθως το όνειρο αυτό ακολουθούν χαρμόσυνα νέα τα οποία θα σας λύσουν κάποια προβλήματα στον ερωτικό σας τομέα.

Εγγραφή στο RSS - άδοτων