Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδουλων

Αρχική » Oneiro » άδουλων

Ονειροκρίτης άδουλων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδουλων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Εάν στον ύπνο σας κουρδίζετε κάποιο αντικείμενο τότε διανύετε μία αγχωτική περίοδο η οποία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά κάποιες αποφάσεις σας και να σας οδηγήσει σε λάθη.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας το ανοιξιάτικο αυτό δέντρο με τα αρωματικά του άνθη, χαράς ευαγγέλια: σας αναμένουν εξάρσεις, απολαύσεις και επιτυχίες σε όλους τους τομείς.

  • Το να δείτε σε όνειρο ότι είστε εγκλωβισμένος - εγκλωβισμένη σε κάποιο στενό χώρο,συνήθως αποτελεί έκφανση οργανικού άγχους και δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ερμηνευτική σημασία.

  • Ο πατσάς στην πραγματική ζωή λένε ότι "στρώνει το στομάχι", έτσι και όταν κάνει την εμφάνισή του στον ονειρικό μας κόσμο, με οποιονδήποτε τρόπο στρώνει κατά κάποια έννοια όποιον τομέα της ζωής μας δεν πάει καλά.
    Πιο συγκεκριμένα προαναγγέλλει ευχάριστη ζωή και κερδοφόρες επενδύσεις.

  • Αν στο όνειρό σας βλέπετε θυσίες που έχουν να κάνουν με τελετές ήρθε μάλλον η ώρα για ριζικές αλλαγές και επώδυνες στη ζωή σας.
    Αν πάλι δείτε ότι εσείς θυσιάζεστε για κάποιο πρόσωπο ή το αντίθετο αυτό σημαίνει ότι μεγάλη απογοήτευση θα δεχτείτε από ανθρώπους γύρω σας.

  • Τα όνειρα αυτά δεν είναι όπως ακούγονται.
    Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βασανίζετε μεγαλόσωμο άντρα, τότε θα βοηθήσετε κάποιον φύλο σας που έχει σοβαρό πρόβλημα.
    Αν δείτε βασανισμό μικρόσωμου άντρα μη φοβηθείτε να κάνετε νέα βήματα στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - άδουλων