Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άδραξα

Αρχική » Oneiro » άδραξα

Ονειροκρίτης άδραξα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άδραξα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Τις περισσότερες φορές η ανατριχίλα οφείλετε σε εξωγενείς παράγοντες όπως είναι η θερμοκρασία, ή το υλικό των σκεπασμάτων σας ή ακόμα πολλές φορές και ένας ήχος.

  • Τα γένια στα όνειρα έχουν θετική ερμηνεία, εκτός και αν ξυρίζεστε εσείς.

    Αν δείτε ότι έχετε όμορφα γένια, σημαίνει πως οι γύρω σας σας σέβονται και σας εκτιμούν.

    Αν είστε νεαρή κοπέλα και δείτε ότι έχετε γένια, κάποια περιπέτεια σας θα έχει καλό τέλος.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

  • Εάν στο όνειρό σας δείτε γεμάτο μελανοδοχείο τότε με κάποιες πράξεις σας που δεν σας τιμάν, θα προκαλέσετε την οργή και την κατακραυγή των γύρω σας.

  • Ο μύλος ως σύμβολο είναι θετικό σε αντίθεση με παλιότερες δοξασίες σύμφωνα με τις οποίες αποτελούσε σύμβολο θλίψης και στενοχώριας.

Εγγραφή στο RSS - άδραξα