Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άεργοι

Αρχική » Oneiro » άεργοι

Ονειροκρίτης άεργοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άεργοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν στο όνειρό σας εστιάσετε με οποιονδήποτε τρόπο στον ιδιαίτερο ήχο του σήμαντρου, δεν θα πρέπει να φοβάστε, καθώς δεν είναι κάτι απειλητικό.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε πως προσπαθείτε να φορέσετε τις κάλτσες σας, σημαίνει ότι σας περιμένουν στενοχώριες. Έντονες σκέψεις ή και συζητήσεις φαίνεται να σας απασχολούν αυτήν την περίοδο, σχετικά με τα οικονομικά σας θέματα.

  • Το ότι βλέπουμε όνειρο και έχουμε την αίσθηση άσχημης μυρωδιάς, είναι απλά μία προειδοποίηση για το πως συμπεριφερόμαστε στους άλλους.

  • Το μαχαίρι συνδέεται στα όνειρα με άσχημες καταστάσεις.
    Το όνειρο με μαχαίρια είναι κακός οιωνός γι' αυτόν που το είδε, γιατί προμηνύει διαφωνίες και απώλειες στον εμπορικό τομέα.

  • Αναφερόμαστε φυσικά σε αυτήν την αρχαία μέθοδο εγκλωβισμού πτηνών κρατώντας τα όμως ζωντανά για να εκτελούν χρέη τραγουδιστή.
    Συνήθως τα όνειρα που αφορούν παγίδευση θηραμάτων είναι πιο συχνά σε κυνηγούς.

  • Αν και η σερενάτα πιο πολύ θα λέγαμε ότι μας οδηγεί σε όμορφες ρομαντικές στιγμές, ωστόσο όταν εμφανίζεται στα όνειρα προμηνύει κλονισμό των ερωτικών μας σχέσεων, ζήλια σε πολύ μεγάλο βαθμό που μπορεί να προέρχεται είτε από εσάς ή είτε από το έτερο σας ήμισυ.

Εγγραφή στο RSS - άεργοι