Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άεργος

Αρχική » Oneiro » άεργος

Ονειροκρίτης άεργος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άεργος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι μπαίνετε σε κομμωτήριο ή κουρείο για να κόψετε τα μαλλιά σας, να περιμένετε ανακούφιση από βαριές λύπες και ευόδωση των αισθηματικών σας υποθέσεων.

  • Το κλειδί όταν εμφανίζετε στα όνειρά μας συμβολίζει το κλειδί της ευτυχίας.

    Σε περίπτωση που δούμε ότι χάνουμε τα κλειδιά μας είναι σαν να χάνουμε και την τύχη μας.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι απειλήσει από κάποιον κίνδυνο, όμως καταφέρνετε στο τέλος να γλιτώσετε,πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί γιατί το όνειρο σας έχει έρθει για να σας προειδοποιήσει για μεγάλους κινδύνους που πρόκειται να σας απειλήσουν.

  • Αν ονειρευτείτε κάποια γιορτή, σημαίνει πως ευχάριστοι και ενδιαφέροντες ξένοι θα δεχτούν τη φιλοξενία σας. Εκφράστε τις σκέψεις σας, αλλά και τις αποφάσεις σας, για να έρθετε πιο κοντά τους, αλλά και πιο κοντά στους στόχους σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος άλλος εκτός από σας έχει αμαρτήσει, μην ανησυχείτε καθώς το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

    Αν δείτε πως πηγαίνετε ή εξομολογείστε σε παπά για τις αμαρτίες σας, αυτό θα πει πως έχετε κάνει αμαρτίες και θα ξαλαφρώσετε γρήγορα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατηγορείστε για κάτι και καλείστε να απολογηθείτε, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας "τρώνε" τύψεις και ενοχές για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν.
    Είναι μια ενοχική πλευρά του χαρακτήρα σας που εκδηλώνετε έντονα αυτήν την περίοδο.

Εγγραφή στο RSS - άεργος