Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζηλε

Αρχική » Oneiro » άζηλε

Ονειροκρίτης άζηλε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζηλε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η λεύκα συμβολίζει ηρεμία.
    Εάν λοιπόν δείτε στον ύπνο σας λεύκα, σε όποια κατάσταση κι αν τη δείτε, συμβολίζει οικογενειακή ηρεμία η οποία θα διώξει τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζατε και θα σας βοηθήσει στο να ξανανιώσετε δημιουργικοί.

  • Η ονείρωξη στα όνειρα είναι ένα συνηθισμένο όνειρο και για τα δυο φύλλα.
    Αν συμβεί κάτι τέτοιο στον ύπνο σας, μην ανησυχήσετε, καθώς το όνειρο δεν ερμηνεύεται με κάποιο τρόπο, αλλά είναι κάτι το φυσιολογικό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας αρχιεπίσκοπο, είναι σημάδι πως θα συναντήσετε πολλά εμπόδια στην προσπάθεια σας να δαμάσετε την τύχη σας και να αναρριχηθείτε στη δημόσια εκτίμηση.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας καλοσχηματισμένα γυναικεία οπίσθια που τα θαυμάζετε και σας έλκουν, τότε σας περιμένουν ηδονές και απολαύσεις που θα ικανοποιήσουν στο έπακρο το λάγνο χαρακτήρα.
    Αν δείτε οπίσθια αντρικά, να περιμένετε εξευτελισμούς και ταπεινώσεις.

  • Το αίσθημα της παγωνιάς η του κρύου δεν είναι ευχάριστο ούτε στην πραγματική ζωή, ούτε στον ονειρικό μας κόσμο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε εσείς αυτός που βρίσκεται στην θέση του καταδίκου και ότι εκτίεται κάποια ποινή τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε έναν αρκετά ιδιόρρυθμο χαρακτήρα τον οποίο καλό θα ήταν να μετριάσετε αφού είναι πολύ δύσκολο για τους άλλους να συνεννοηθούν μαζί σας.

Εγγραφή στο RSS - άζηλε