Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζυμους

Αρχική » Oneiro » άζυμους

Ονειροκρίτης άζυμους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζυμους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παλαιότερη ερμηνεία ενός ονείρου που περιείχε εγκατάλειψη ερωτικού συντρόφου ήταν η προσμονή δυσάρεστων γεγονότων, στις μέρες μας όμως έχει αλλάξει η ερμηνεία αυτή και τώρα σημαίνει ευτυχία στα οικογενειακά θέματα σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε σαλάμι, πιθανότατα θα εμπλακείτε σε ιστορίες που στην αρχή θα σας φανούν γοητευτικές αλλά στο τέλος θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση.

  • Η ντομάτα στα όνειρα αποτελεί επίσης ένα διφορούμενο σύμβολο.

    Εάν δηλαδή δείτε ότι τρώτε ντομάτες ανεξάρτητα από την κατάσταση της ίδιας της ντομάτας ή την μαγειρεύετε, τότε πιθανό να υπάρξουν γεγονότα άσχημα που θα σας στενοχωρήσουν.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε ράφτης, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς στο άμεσο μέλλον σχετικά με υπόθεση που θα μετρήσει πολύ στη καριέρα σας.

  • Ο λογιστής είναι ένα σύμβολο που δηλώνει οργάνωση.
    Εάν λοιπόν δείτε στο όνειρό σας ένα λογιστή εν ώρα εργασίας, σημαίνει πως νιώθετε την ανάγκη να διεκπεραιώσετε κάποιες υποθέσεις που σας αγχώνουν καιρό και δεν έχετε κάνει κάτι για να τις αντιμετωπίσετε.

  • Το να βλέπετε πράγματα, ρούχα ή οικεία δωμάτια τα οποία έχουν χάσει το χρώμα τους και τη ζωντάνια τους στον ονειρικό σας κόσμο δεν αποτελεί ένα καλό οιωνό.
    Σύντομα θα πρέπει να περιμένετε αναποδιές και κακοτυχίες που μπορεί να χτυπήσουν οποιονδήποτε τομέα.

Εγγραφή στο RSS - άζυμους