Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζυμων

Αρχική » Oneiro » άζυμων

Ονειροκρίτης άζυμων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζυμων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το λαγκάδι συμβολίζει εμπόδιο. Εάν δηλαδή δείτε ότι διασχίζετε ένα λαγκάδι σκοτεινό και έχετε άσχημα συναισθήματα τότε πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια σε κάποιο σας στόχο με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν την επίτευξή του.

  • Αν δεν είστε παντρεμένος/η και δείτε σε όνειρο τον εραστή σας, είτε πραγματικό είτε ονειρικό, να σας πλησιάζει με χαρά και αγάπη, τότε η ερωτική σας σχέση θα είναι αρμονική και αδιατάρακτη.

    Αν όμως ο εραστής σας είναι στεναχωρημένος η θυμωμένος θα υπάρξουν μικρές δυσκολίες στο μέλλον.

  • Στα όνειρα συνήθως το πράσινο προαναγγέλλει τη διάψευση της ελπίδας, παρόλο που θεωρείται χρώμα της.
    Έτσι, αν στο όνειρο σας κυριαρχεί το πράσινο ή εστιάζετε έντονα σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, να περιμένετε στενοχώριες και κακοτοπιές.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι βρίσκεστε πάνω σε κατάρτι πλοίου, τότε πολύ σύντομα θα έχετε επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
    Αν προσπαθείτε και δεν μπορείτε να ανέβετε ή πέφτετε από αυτά, τότε το ακριβώς αντίθετο.
    Ερωτικές επιτυχίες θα βρείτε αν απλά βλέπετε τα κατάρτια.

  • Ο παραδοσιακός ονειροκρίτης αναφέρει για την φωτιά :

    Αν δείτε στον ύπνο σας μεγάλη φωτιά να καίει δάσος ή πόλη θα συμβούν κοινωνικές αναταραχές. Αν δείτε φωτιά να καίει το σπίτι ή το μαγαζί σας, συμφορές έρχονται. Αν δείτε ότι σβήνετε φωτιά, θα σας τύχει αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Η κατάσταση της λεηλασίας στα όνειρα συμβολίζει καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα τα οποία δημιουργούν έναν εσωτερικό θυμό.

Εγγραφή στο RSS - άζυμων