Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άζωστε

Αρχική » Oneiro » άζωστε

Ονειροκρίτης άζωστε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άζωστε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα κουφέτα όπως στην πραγματική έτσι και στα όνειρα, είναι συνδεδεμένα με χαρούμενα συναισθήματα και ζεστασιά.

    Συγκεκριμένα, εάν στον ύπνο σας προσφέρετε κουφέτα τότε πιθανό να έχετε μία επαγγελματική επιτυχία ή να δώσετε χαρά σε άτομα της οικογένειάς σας.

  • Το σέλινο, στα όνειρα, θεωρείται το κλασσικότερο σύμβολο της απιστίας.
    Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιο γνωστό σας να κρατάει σέλινο στα χέρια του, σημαίνει πως είναι άτομο αξιόπιστο και σωστά τον εκτιμάτε.

  • Εάν δεν έχετε δικό σας σπίτι και δείτε στο όνειρο ότι αποκτήσατε, τότε η επιθυμία σας θα μείνει απραγματοποίητη για αρκετό καιρό ακόμα.

    Αν δείτε ότι έχετε μεγάλο και πολυτελές σπίτι, σημαίνει ψυχικό κορεσμό και αδιαφορία για τους συνανθρώπους σας.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι προσβληθήκατε από βρογχίτιδα, σημαίνει ότι θα εμποδιστείτε στην επιδίωξη των σκοπών σας και την εφαρμογή των σχεδίων σας από δυσάρεστες καταστάσεις ασθένειας στο σπίτι σας.

  • Σε περίπτωση που κάνουν στο ονειρικό μας κόσμο την εμφάνισή τους αλλαντικά, το όνειρό μας αποτελεί ένα σημάδι προσέχουμε ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
    Αν τα δείτε κάπου κρεμασμένα, σε κάποιο κατάστημα ή σε σπίτι παράδειγμα, πάει να πει, πως έχετε μία ερωτική ζωή με στερήσεις.

  • Αν σε κάποιο όνειρό σας δείτε γλάστρα η οποία είναι άδεια (χωρίς κάποιο φυτό) σημαίνει πως έχετε κενές ελπίδες, και προσδοκάτε μάταια για κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί.

Εγγραφή στο RSS - άζωστε