Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθερμης

Αρχική » Oneiro » άθερμης

Ονειροκρίτης άθερμης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθερμης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο καρχαρίας δε θα μπορούσε να σημαίνει κάτι καλό αφού και στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα κυρίαρχο ον της θάλασσας που χαρακτηρίζεται από ύπουλη επιθετικότητα.

  • Η παρουσία προσώπου στα όνειρα με καστανά μαλλιά θεωρείται οιωνός έρωτα ή επικείμενου δεσμού.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ανθρώπους που φορούν φανταχτερές στρατιωτικές στολές με παράσημα και επωμίδες, σημαίνει πως περιβάλλεστε από ανθρώπους κούφιους και άχρηστους.

    Αν φοράτε εσείς μια τέτοια στολή, είστε χαρακτήρας κενόδοξος και υπερφίαλος.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε κάποιον πεθαμένο σκεπασμένο με σάβανο, θα πρέπει να περιμένετε θάνατο κάποιου προσώπου όχι και τόσο κοντινού από την οικογένειά σας, αλλά και την περίπτωση κληρονομιάς περιουσίας αυτού.

Εγγραφή στο RSS - άθερμης