Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άθλαστοι

Αρχική » Oneiro » άθλαστοι

Ονειροκρίτης άθλαστοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άθλαστοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε ράφτης, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς στο άμεσο μέλλον σχετικά με υπόθεση που θα μετρήσει πολύ στη καριέρα σας.

  • Εάν βλέπετε στον ύπνο σας ότι κρατάτε στα χέρια σας ή βγάζετε εκείνη τη στιγμή ένα εισιτήριο για κάποια θεατρική παράσταση ή κάποιο γενικότερα θέαμα τότε χρειάζεστε ξεκούραση για λίγο καιρό, διότι βρίσκεστε κοντά στην υπερκόπωση.

  • Ο Άδης είναι ένας τόπος θλίψης.

    Έτσι και στα όνειρα, ο Άδης σχεδόν πάντα προϋποθέτει εφιάλτη.

    Άν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε στον Άδη, σημαίνει πως στο άμεσο μέλλον, και ίσως για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα σας απασχολήσουν σημαντικά προβλήματα που έχουν σχέση με την διαβίωση.

  • Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποια εμπορική συναλλαγή του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι αναχωρεί τε για κάποιο προορισμό, τότε αυτό σημαίνει ότι έχετε παραιτηθεί και ότι σας λείπει η φλόγα και το πάθος για ζωή.

  • Ο ταύρος, από αρχαιοτάτων χρόνων και διαπολιτισμικά, αποτελεί ονειρικό σύμβολο υγείας, ευρωστίας και θριάμβων.

    Το όνειρο προειδοποιεί για μελλοντικούς κινδύνους σοβαρούς αλλά πρόσκαιρους μόνο στην περίπτωση που θα δείτε ταύρο να σας κυνηγάει.

Εγγραφή στο RSS - άθλαστοι