Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άι

Αρχική » Oneiro » άι

Ονειροκρίτης άι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ενώ η αιχμαλωσία έχει σαφώς αρνητική αίσθηση, σε κάθε της μορφή στην πραγματικότητα, στα όνειρα συνήθως σημαίνει το ακριβώς αντίθετο!
    Όσο δυσάρεστο και αν μας φαίνεται ένα όνειρο, στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες ή είμαστε θύματα αιχμαλωσίας, μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε απ' αυτό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι απειλείστε από έναν αντίζηλο στην ερωτική σας ζωή και η ζήλια και το πάθος είναι ένα στοιχείο που σας χαρακτηρίζει, το όνειρό σας αυτό απλά επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός.

  • Η λύσσα δηλώνει στα όνειρα έλλειψη ελέγχου.
    Εάν δείτε ότι κάποιος άνθρωπος ή ζώο είναι λυσσασμένος και σας επιτίθεται τότε πολύ πιθανό να βιώσετε ή ήδη να βιώνετε μία κατάσταση στην οποία να θεωρείτε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο ή σας γεμίζει φόβο.

  • Θεόσταλτη βοήθεια θεωρείται παραδοσιακά η βίβλος όταν εμφανίζεται στο όνειρό μας.

    Αν δείτε λοιπόν βίβλο στο όνειρό σας, τότε θα σας έρθει βοήθεια που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πολλές σοβαρές δυσκολίες που μπορεί να έχετε.

  • Κυριακή, γιορτή και σχόλη, να ήταν η βδομάδα όλη.
    Η αργία εμφανίζεται στο όνειρο για να σας θυμίσει ότι είστε ανεύθυνος και έχετε αμελήσει πολύ δουλειές και πράγματα που θα έπρεπε να είχατε κάνει.

  • Αν στο όνειρό σας δείτε ότι κάποιος σας ξελογιάζει είτε με τη γοητεία του είτε με την ομορφιά του και εσείς δεν μπορείτε να αντισταθείτε με τίποτα στο γόητρο του, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς αυτό μπορεί να σημαίνει πως άνθρωποι από το κοντινό σας περιβάλλον μπορεί να συνωμοτήσ

Εγγραφή στο RSS - άι