Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άκαπνε

Αρχική » Oneiro » άκαπνε

Ονειροκρίτης άκαπνε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άκαπνε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο μαστροπός στο όνειρο συμβολίζει έλλειψη ηθικής. Εάν δείτε δηλαδή ότι είστε μαστροπός τότε πιθανό κάποια στιγμή με πράξεις να χάστε την εκτίμηση ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Εάν δείτε έναν μαστροπό να σας παρενοχλεί τότε κάποιο άτομο χωρίς ηθική θα προσπαθήσει να σας βλάψει.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι κρατάτε, δίνετε ή παίρνετε ένα κομμάτι σαπούνι, να περιμένετε σύντομο ξεκαθάρισμα εκκρεμών υποθέσεων και έξοδο από το τέλμα στο οποίο βρίσκεστε.

  • Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται μία δάδα ή ένα δαδί αν το δείτε στον ύπνο σας είναι στοιχείο ερωτικό.

    Εμπεριέχει το στοιχείο της φωτιάς η οποία κατ' επέκταση παραπέμπει στη φλόγα και ή φλόγα με τη σειρά της συμβολίζει το πάθος.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βυρσοδεψείο είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας εργασίας.

    Αν ονειρευτείτε ότι είστε βυρσοδέψης, σημαίνει ότι θ' ασχοληθείτε με δουλειές που δεν είναι του γούστου σας, αλλά είστε αναγκασμένος να τις κάνετε γιατί έχετε υποχρεώσεις απέναντι άλλων.

  • Είναι γνωστό ότι ο κρίνος, από ανέκαθεν, συμβολίζει την αγνότητα και την παρθενία.

    Στα όνειρα όμως ερμηνεύεται περισσότερο ως προβολή του ποθούμενου και του επιθυμητού εκ μέρους του ονειρευόμενου, παρά ως έκφραση των αγνών του αισθημάτων.

  • Η παλίρροια είναι το φαινόμενο της περιοδικής ανάβασης και της κατάβασης της στάθμης του νερού της θάλασσας, που όταν εξαφανιστεί εντελώς γίνεται η άμπωτη. Ενώ στην παλίρροια επανέρχεται η θάλασσα, ανάλογα με την κίνηση του φεγγαριού.

Εγγραφή στο RSS - άκαπνε