Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

άτιτλες

Αρχική » Oneiro » άτιτλες

Ονειροκρίτης άτιτλες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : άτιτλες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι ανεβαίνετε μια μεγάλη και πλατιά σκάλα με αίσθημα ικανοποίησης και σιγουριάς, σας αναμένουν επιτυχίες και δόξα.

  • Στην όχι και τόσο συχνή περίπτωση που θα δείτε ένα όνειρο μέσα στο όνειρό σας, αυτό αποτελεί ένα σημάδι πως σοβαρά προβλήματα σας βασανίζουν στην πραγματική σας ζωή, τις περισσότερες μάλιστα φορές το όνειρο αυτό σημαίνει απόλυτη ανάγκη για ψυχική ξεκούραση, καθώς φαίνεται ότι ή έντασή σας δεν βρ

  • Τα μπιζέλια είναι ένα διφορούμενο σύμβολο γιατί εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα το δούμε.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε φρέσκα μπιζέλια είναι πιθανό να διανύσετε μία περίοδο στον ερωτικό τομέα, διασκέδασης και ικανοποίησης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας απλά μια θηλιά δεν είναι καλό σημάδι.
    Αν δείτε πως κάποιος σας περνά μια θηλιά στο πόδι, στο χέρι, στο λαιμό, σημαίνει πως θα σας στενοχωρήσει κάποιος φίλος σας γιατί θα καταλάβετε πως σας φέρθηκε και σας φέρεται ύπουλα και κοιτάζει να σας κάνει κακό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κάποιον να γνέθει το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε τον εαυτό σας να γνέθει, τότε θα δαπανήσετε πολύ χρόνο σε ανούσιες καταστάσεις, σε πράγματα που δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά.

Εγγραφή στο RSS - άτιτλες