Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έαρος

Αρχική » Oneiro » έαρος

Ονειροκρίτης έαρος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έαρος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκοινιά κρεμασμένα ή αφημένα κάπου σε κουλούρες, να περιμένετε προβλήματα και στενοχώριες.

    Τα τεντωμένα ή λυμένα σκοινιά συμβολίζουν επιτυχίες στα οικονομικά και κοινωνική αναγνώριση.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γραφομηχανή σημαίνει ότι προσπαθείτε και κάνετε υπολογισμούς για κάποιο ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί, χωρίς όμως να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Το όνειρο αυτό αποτελεί ένα κλασικό παράδειγμα ονείρου που ερμηνεύεται αντίστροφα.
    Το συναίσθημα αυτό όταν με κάποιον τρόπο το βιώνουμε στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε σύντομα βάσανα και δυσκολίες σε όλους τους τομείς κατά τον ονειροκρίτη.

  • Ο ήλιος και γενικά η ζέστη είναι από τους πιο σημαντικούς - ζωοδότες - παράγοντες και ως εκ τούτου θεωρούνται από τα πιο ευοίωνα όνειρα με την συμβολική έννοια.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας πολλά από αυτά τα ευτελούς αξίας νομίσματα, να περιμένετε ραγδαία βελτίωση των οικονομικών σας και εντυπωσιακές επιτυχίες στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους.

  • Το μετάξι αποτελεί ένα καλό σύμβολο.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας μετάξι, όπως και να το δείτε, να περιμένετε επιτυχία και στον επαγγελματικό και στον ερωτικό τομέα αλλά και μία περίοδο γεμάτη με ευχάριστες στιγμές.

Εγγραφή στο RSS - έαρος