Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγδυσα

Αρχική » Oneiro » έγδυσα

Ονειροκρίτης έγδυσα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγδυσα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η λύσσα δηλώνει στα όνειρα έλλειψη ελέγχου.
    Εάν δείτε ότι κάποιος άνθρωπος ή ζώο είναι λυσσασμένος και σας επιτίθεται τότε πολύ πιθανό να βιώσετε ή ήδη να βιώνετε μία κατάσταση στην οποία να θεωρείτε ότι έχετε χάσει τον έλεγχο ή σας γεμίζει φόβο.

  • Αν είστε ερωτευμένος και ονειρευτείτε πως η αγαπημένη σας φοράει δαντέλες, είναι προμήνυμα πίστης στον έρωτα και προαγωγής.

  • Κλειδί για την ερμηνεία του ονείρου αυτού αποτελεί η γνωστή και παροιμιώδης εργατικότητα και παραγωγικότητα της μέλισσας.

  • Η ερμηνεία του ονείρου, παραδόξως, δεν είναι η ίδια όπως το να δείτε νεκρό.
    Το να είστε μπροστά στην πράξη του ενταφιασμού ενός νεκρού τότε να περιμένετε την ανταμοιβή των κόπων σας σε διαφορά πράγματα που έχετε κάνει.

  • Όταν οι ηλικιωμένοι εμφανίζονται στα όνειρά μας, αποτελούν σημάδι σύντομης αποτυχίας σε όλους τους τομείς.

    Στην περίπτωση τώρα που βλέπετε τον εαυτό σας γερασμένο ή να γερνάει ταχύρυθμα, το όνειρό σας σηματοδοτεί το πεσμένο σας ηθικό.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γυναίκα που φοράει εντυπωσιακό και πολύτιμο περιδέραιο, θα λάβετε ειδήσεις που θα τονώσουν το ηθικό σας και θα σας βοηθήσουν για ορθές επιλογές σε υποθέσεις κρίσιμες.

Εγγραφή στο RSS - έγδυσα