Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγκλειστοι

Αρχική » Oneiro » έγκλειστοι

Ονειροκρίτης έγκλειστοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγκλειστοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Είναι όνειρα που έχουν σχέση με την κατάκτηση κάποιας επαγγελματικής θέσης η κάποιου κοινωνικού status το οποίο πιθανόν να επιθυμούμε υποσυνείδητα διακαώς.

  • Το κρέας μπορεί να συμβολίζει είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες καταστάσεις.
    Κατ’ αρχήν υπάρχει ο διαχωρισμός του ωμού ή του ψημένου κρέατος.

  • Αν δείτε πως δημοσιεύσατε αγγελία, σημαίνει ότι θα χρειαστεί να κοπιάσετε με χειρωνακτική εργασία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ή να κάνετε περιουσία.

  • Το νοσοκομείο στα όνειρα είναι σύμβολο αρνητικό.

    Εάν δείτε ότι είστε σε νοσοκομείο ασθενής και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι περιβάλλεστε από ζευγάρια αλλά έχετε παθητική στάση ως προς αυτό που συμβαίνει και καμία ανάμειξη, τότε θα πρέπει να περιμένετε σύντομες στεναχώριες που θα σας καταβάλουν.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

Εγγραφή στο RSS - έγκλειστοι