Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έγνεψαν

Αρχική » Oneiro » έγνεψαν

Ονειροκρίτης έγνεψαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έγνεψαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η ερμηνεία του στάβλου όταν εμφανίζεται στον ονειρικό μας κόσμο διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο αισθανόμαστε
    Αν δείτε στον ύπνο σας στάβλο γεμάτο με ζώα, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε μεγάλες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

  • Αν δείτε πως περπατάτε πλάι σε ένα αυλάκι ή ρυάκι, μέρες γαλήνιες και ήρεμες σας περιμένουν μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο.
    Αν δείτε ότι επιχειρείτε να πηδήσετε πάνω από ένα αυλάκι και το πετυχαίνετε, τότε κάποια ριψοκίνδυνη ενέργεια σας θα αποδώσει.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

  • Το μέταλλο συμβολίζει μείωση οικονομικής κατάστασης.
    Εάν δείτε λοιπόν μέταλλο στο όνειρό σας σημαίνει ότι θα βιώσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες και πιθανό αυτό να οφείλεται σε δική σας ανεξέλεγκτη σπατάλη.

Εγγραφή στο RSS - έγνεψαν