Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έθιγαν

Αρχική » Oneiro » έθιγαν

Ονειροκρίτης έθιγαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έθιγαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το αναμμένο τζάκι στα όνειρα συμβολίζει ευτυχία, και όπως και στην πραγματική ζωή, ανυψώνει το ηθικό και δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, όχι άδικα.

    Έτσι αν δείτε στο όνειρο σας αναμμένο τζάκι, θα έχετε οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι εκτελείτε κάποια εργασία με τη βοήθεια ενός σφυριού, σημαίνει πως είστε άνθρωπος που ξέρει να πετυχαίνει τους στόχους του.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ανακρίνεται ανθρώπους, θεωρείται ότι οι υποψίες που έχετε απέναντι σε ανθρώπους κοντινούς σας είναι παντελώς ανυπόστατες.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κινδυνεύετε, από οτιδήποτε, το όνειρό σας προμηνύει πως οι μπελάδες που σας κυνηγάνε, θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας σκόρδα κρεμασμένα ή αφημένα κάπου, καλό θα είναι να αποφύγετε, για ένα διάστημα προστριβές με τρίτους, γιατί δεν πρόκειται να σας ωφελήσουν.

    Αν δείτε ότι τρώτε σκόρδα, θα έχετε κάποιες προσωρινές ατυχίες.

  • Ο καρπός που κρύβει την ψίχα του μέσα στα αγκάθια.

    Η παρουσία της αγκινάρας στα όνειρα μας προετοιμάζει για μελλούμενες απιστίες και πίκρες, εκ μέρους του προσώπου που την, ή τις, προσφέρει.

    Προσοχή στα επαγγελματικά σας.

Εγγραφή στο RSS - έθιγαν