Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έθισα

Αρχική » Oneiro » έθισα

Ονειροκρίτης έθισα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έθισα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στην περίπτωση που παρακολουθείτε μία παράσταση κάποιου ταχυδακτυλουργού στο όνειρό σας, θα πρέπει σύντομα να περιμένετε πως κάποιος θα σας εξαπατήσει.

  • Τα φρούτα στα όνειρα ερμηνεύονται βάση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται και της ποιότητας τους.

    Έτσι αν δείτε φρέσκα και ζουμερά φρούτα, θα έχετε χαρές, ευτυχία και πιθανόν έρωτες.

    Οι σχέσεις σας με την οικογένεια και του φίλους θα εξελιχθούν μέσα σε όμορφο κλίμα.

  • Το να δεις σε όνειρο πως είσαι ετοιμοθάνατος - ετοιμοθάνατη, θεωρείται από τα πολύ καλά όνειρα και έχει αντίθετη ερμηνεία από αυτήν που θα περιμέναμε, παρόλο που συνήθως εμφανίζεται ως εφιάλτης.

  • Ένα όνειρο αυτού του είδους μερικές φορές είναι καλός οιωνός και σημαίνει, ύστερα από απειλητικές καταστάσεις, επιτυχία και πνευματική αναζωογόνηση. Ειδικά αν διανύετε περίοδο στην ζωή σας όπου έχετε άγχος λόγω δύσκολων καταστάσεων που αντιμετωπίζετε.

  • Η παντόφλα, στα όνειρα, είναι ένας οιωνός αισθηματικής απογοήτευσης και συναισθηματικής διάψευσης.

    Αν δείτε στο όνειρο σας ότι φοράτε παντόφλες που σας είναι άβολες και μικρές, να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή δυσχέρειες που θα διαρκέσουν.

  • Οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες είναι φοβερά ζώα και απίστευτα φονικοί κυνηγοί. Ποτέ δεν μπορούν να γίνουν φίλοι του ανθρώπου και αντίστοιχα ένα όνειρο με κροκόδειλους ποτέ δεν μπορεί να είναι καλός οιωνός

Εγγραφή στο RSS - έθισα