Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έθνικ

Αρχική » Oneiro » έθνικ

Ονειροκρίτης έθνικ - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έθνικ

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η παρουσία δαιμόνων και ακόμη περισσότερο, του ίδιου του Διαβόλου στα όνειρα, δεν είναι, φυσικά, διόλου παρήγορη.

    Συμβολίζει οικονομικές στενοχώριες, θανατηφόρους κινδύνους, μπλεξίματα με παλιανθρώπους.

  • Αν ονειρευτείτε το φυτό γκυ - Ιξός στα Ελληνικά - , είναι σημάδι ερχόμενης ευτυχίας και ευφορίας. Το συγκεκριμένο ονειρικό σύμβολο, θεωρείται από τον ονειροκρίτη ως σημάδι μεγάλης εύνοιας. Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στη ζωή σας και να ξέρετε ότι θα σας στηρίξουν πολύ οι δικοί σας άνθρωποι.

  • Ή στεναχώρια στα όνειρά έχει δεχτεί πολλές διαφορετικές ερμηνείες ανά τα χρόνια.

    Ωστόσο ή επικρατέστερη που έδιναν στα παλιά χρόνια, ότι δηλαδή ή στεναχώρια στον ύπνο σημαίνει και στεναχώρια στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι έχει μείνει σε πολλούς και τους προκαταβάλει αρνητικά.

  • Γενικά η αγελάδα είναι συνήθως καλότυχο ονειρικό σύμβολο που προοιωνίζει την ευμάρεια, και κάποιοι λαοί την θεωρούν ιερή.

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε μεγάλο αγρόκτημα και αρμέγεται αγελάδα και βγάζει πολύ γάλα, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσετε πολλά χρήματα.

  • Ένα όνειρο το οποίο από την αρχαιότητα και ανεξαρτήτως θρησκείας έχει αρνητική χροιά και προμηνύει κινδύνους και πραγματικούς αλλά και πνευματικούς.

  • Οι παλιοί ερμηνευτές ονείρων πίστευαν πως όταν εμφανίζεται ο υάκινθος στον ονειρικό μας κόσμο, το όνειρο προμηνύει καινούργιους έρωτες και ερωτική πίστη άνευ όρων.

Εγγραφή στο RSS - έθνικ