Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έθνους

Αρχική » Oneiro » έθνους

Ονειροκρίτης έθνους - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έθνους

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα περιττώματα όπως στη ζωή έτσι και στα όνειρα προμηνύουν μεγάλες οικονομικές επιτυχίες και μάλιστα σύντομα.

    Η μετάφραση του ονείρου αλλάζει μόνο άμα δείτε ότι τρώτε την κοπριά.

    Σε αυτήν την περίπτωση σύντομα θα λάβετε άσχημα νέα.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι εκδικηστε κάποιον που σας έχει βλάψει, σημαίνει πως θα απαλλαγείτε από μια έννοια που σας απασχολούσε έντονα τελευταία.

    Αν όμως δείτε ότι κάποιος άλλος εκδικείται εσάς, τότε θα συναντήσετε δυσκολίες και προβλήματα.

  • Για ένα επιχειρηματία που ονειρεύτηκε πως έγινε δεκτή πρόταση του, σημαίνει ότι θα επιτύχει σε κάποια εμπορική συναλλαγή του που μέχρι τώρα φαινόταν καταδικασμένη σε αποτυχία.

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι κάνετε βουτιά σε γαλήνια νερά, τότε μην φοβηθείτε να επενδύσετε στον επαγγελματικό σας τομέα καθώς το συγκεκριμένο όνειρο αποτελεί κατά τον ονειροκρίτη πολύ θετικό σημάδι.

  • Το να δείτε στον ύπνο σας ότι είστε υπάλληλος και αυτό να είναι και το πραγματικό σας επάγγελμα, δεν έχει κάποια συγκεκριμένη ερμηνεία και θεωρείται όνειρο δίχως ιδιαίτερη σημασία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως αντιγράφετε, σημαίνει δυσμενή αποτελέσματα από καλά δοκιμασμένα σχέδια. Δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τις δυνατότητες που έχετε, με αποτέλεσμα να τα παρατάτε πολύ εύκολα στη ζωή σας

Εγγραφή στο RSS - έθνους