Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκθαμβε

Αρχική » Oneiro » έκθαμβε

Ονειροκρίτης έκθαμβε - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκθαμβε

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αρχιτέκτονες που εκπονούν σχέδια, στα όνειρα σας, σημαίνουν αλλαγές στις επιχειρήσεις σας, που πιθανόν να καταλήξουν σε χασούρα για σας.

    Για μια νέα γυναίκα που θα δει αρχιτέκτονα, σημαίνει πως θα απογοητευθεί στις φιλοδοξίες και τις προσπάθειες της για έναν ευνοϊκό γάμο.

  • Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

  • Ο χειμώνας από τα πολύ παλιά χρόνια έχει συνδυαστεί με την κακουχία και την ταλαιπωρία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μετέχετε σε τυχερά παιχνίδια (ζάρια, χαρτιά, κλπ.), καλό θα είναι να αναθεωρήσετε μια απόφαση σας για συμμετοχή σε ριψοκίνδυνη επιχείρηση.

  • Τα λάφυρα όπως π.χ. κοσμήματα, λίρες κλπ. συμβολίζουν και υλική ευμάρεια αλλά και κοινωνική απαξίωση.
    Εάν δείτε ότι εσείς αποκτάτε ή μετέχετε στη διανομή λαφύρων τότε πιθανό να αποκτήσετε μεγάλη οικονομική άνεση αλλά με τρόπο όχι κοινωνικά αναγνωρίσιμο.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας βυρσοδεψείο είναι σημάδι κακής υγείας και απώλειας εργασίας.

    Αν ονειρευτείτε ότι είστε βυρσοδέψης, σημαίνει ότι θ' ασχοληθείτε με δουλειές που δεν είναι του γούστου σας, αλλά είστε αναγκασμένος να τις κάνετε γιατί έχετε υποχρεώσεις απέναντι άλλων.

Εγγραφή στο RSS - έκθαμβε