Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκθετες

Αρχική » Oneiro » έκθετες

Ονειροκρίτης έκθετες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκθετες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Τα όνειρα στα οποία εμφανίζετε μια πρώην αγάπη είναι πολύ συνηθισμένα, ειδικά μετά την πρόσφατη σύναψη μιας νέας σχέσης ή μετά από χωρισμό γιατί αυτή τη χρονική περίοδο είμαστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά.

  • Εάν δείτε στο όνειρο σας ότι κυνηγάτε και πολεμάτε τους εχθρούς, τους οποίους κατατροπώνετε στην μάχη, τότε να περιμένετε σίγουρες επιτυχίες και μεγάλη αναγνώριση.

    Εάν όμως σας καταδιώκουν ή χάνετε το πεδίο της μάχης, τότε να περιμένετε αποτυχίες.

  • Εάν στον ύπνο σας δείτε ένα χτυπημένο ελάφι τότε να προσέχετε τον ερωτικό σας σύντροφο καθώς συμβολίζει την απιστία.
    Εάν όμως δείτε πολλά ελάφια να τρέχουν μαζί τότε να περιμένετε χαρμόσυνο μήνυμα η και πιθανώς σημαντικά έσοδα από επαγγελματική δραστηριότητα ή αναπάντεχη κληρονομιά.

  • Αν δεν είστε παντρεμένος/η και δείτε σε όνειρο τον εραστή σας, είτε πραγματικό είτε ονειρικό, να σας πλησιάζει με χαρά και αγάπη, τότε η ερωτική σας σχέση θα είναι αρμονική και αδιατάρακτη.

    Αν όμως ο εραστής σας είναι στεναχωρημένος η θυμωμένος θα υπάρξουν μικρές δυσκολίες στο μέλλον.

  • Αν δείτε ότι κρατάτε στο χέρι σφιχτά οποιαδήποτε λαβή κυρίως λαβή σπαθιού ή όπλου, σημαίνει πως εξουσιάζετε τα πάθη σας και εκμεταλλεύεστε τις αδυναμίες των άλλων.
    Είστε ένας τολμηρός αγωνιστής και μαχητής ανελέητος.

  • Τα κουτάβια στο όνειρο συμβολίζουν το τρυφερό κομμάτι του χαρακτήρα μας.

    Εάν δείτε να χαϊδεύετε ή παίζετε με κουτάβια τότε διανύετε μία περίοδο που είστε έτοιμος να προφέρετε και να δώσετε στην ερωτική ή στη φιλική σας πράγματα που θα τη δυναμώσουν.

Εγγραφή στο RSS - έκθετες