Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκθυμοι

Αρχική » Oneiro » έκθυμοι

Ονειροκρίτης έκθυμοι - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκθυμοι

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο κουβάς, όπως γενικά τα περισσότερα δοχεία στα όνειρα, έχει θετική ερμηνεία όταν είναι γεμάτος και αρνητική όταν είναι άδειος.
    Έτσι αν δείτε γεμάτο κουβά στα όνειρα σας θα έχετε σημαντικά κέρδη και επιτυχίες.

  • Σε αυτήν την περίπτωση αναφερόμαστε στα ρηχά νερά που μπορεί να συναντήσουμε όταν βρισκόμαστε, είτε σε λίμνες, είτε σε ποτάμια, είτε σε θάλασσες, ή γενικά οπουδήποτε υπάρχουν νερά.
    Το όνειρο αυτό προμηνύει πως σύντομα θα αντιμετωπίσετε εκνευριστικές καταστάσεις και κακοτοπιές.

  • Πρόκειται για το γνωστό ναρκωτικό που προέρχεται από την παπαρούνα.
    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε ένα τεκέ όπου καπνίζουν όπιο, ανεξάρτητα από το αν καπνίζετε κι εσείς ή όχι ή αν εστιάσετε σε όπιο με οποιονδήποτε τρόπο,

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

  • Η σκορδαλιά όταν κάνει την παρουσία της στον ονειρικό σας κόσμο, δεν έχει την ευχάριστη έννοια του γνωστού, αγαπημένου, παραδοσιακού συνοδευτικού φαγητού.

  • Το κουνέλι συμβολίζει γαλήνη και ηρεμία.

    Εάν δείτε ότι περιστοιχίζεστε από πολλά κουνέλια ή δείτε απλά πολλά κουνέλια σε ένα χώρο, τότε θα βρεθείτε σε μία περίοδο ηρεμίας στη ζωή σας.

Εγγραφή στο RSS - έκθυμοι