Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκκεντρων

Αρχική » Oneiro » έκκεντρων

Ονειροκρίτης έκκεντρων - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκκεντρων

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το μήνυμα των μπράτσων εξαρτάται από τον τρόπο που θα εμφανιστούν στο όνειρο.
    Εάν δείτε λοιπόν μπράτσα δυνατά και υγιή τότε να περιμένετε κέρδη και χαρές στον οικονομικό αλλά και στον οικογενειακό τομέα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι δίνεται λεφτά σε ένα ζητιάνο, κάτι στο προσεχές μέλλον δεν θα πάει όσο καλά όσο περιμένατε.
    Αν όμως δείτε στο όνειρό σας ότι είστε ζητιάνος, ή αν απλά δείτε κάποιον να ζητιανεύει, το όνειρό σας είναι οιωνός καλής τύχης και μεγάλης ευτυχίας.

  • Αν ονειρευτείτε πως είστε τυλιγμένος σε γάζα, σημαίνει ασταθή τύχη. Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε άσκοπες αγορές. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους, το όνειρο σημαίνει πως θα έχετε εντάσεις και προστριβές με το σύντροφο σας.

  • Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι έχετε ερωμένη και είστε άντρας τότε αυτό σημαίνει ότι είστε απελπισμένος για την εύρεση ερωτικού συντρόφου.
    Εάν είστε παντρεμένος και δείτε ότι έχετε ερωμένη ισχύει ότι υπάρχει στο λήμμα «παντρεμένη».

  • Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος σύντροφος του ανθρώπου.

    Στα όνειρα η παρουσία του σκύλου έχει ξεχωριστή ερμηνεία αναλόγως της κατάστασης στην οποία εξελίχθηκε το συναπάντημα με τον σκύλο.

  • Δεν είναι λίγες οι φορές που στα όνειρά μας ερχόμαστε σε επαφή με το άγνωστο, είτε αυτό είναι κάποιον πρόσωπο, είτε κάποιο μέρος.
    Το συγκεκριμένο όνειρο ερμηνεύεται ανάλογα με τα συναισθήματα που έχετε όταν το βλέπετε.

Εγγραφή στο RSS - έκκεντρων