Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκλεισαν

Αρχική » Oneiro » έκλεισαν

Ονειροκρίτης έκλεισαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκλεισαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Το Πάσχα είναι η κατ’ εξοχήν ελληνορθόδοξη γιορτή που εγκαλεί μνήμες αρχέγονων τελετών της ανανέωσης της φύσης και συνδέει το χριστιανικό δόγμα με παλαιότερες θρησκείες

  • Πάλι σε αυτό το όνειρο έχουμε διαφορετική ερμηνεία ανάλογα με τον τρόπο που βλέπουμε τα σπίρτα.
    Αν στο όνειρό σας δείτε ότι ανάβετε ένα σπίρτο το οποίο αρπάζει εύκολα, θα πρέπει να περιμένετε επιτυχίες και ανοδική πορεία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι καπνίζετε πολύ, μάλλον είστε νευρικό άτομο και διανύετε μία περίοδο με εντάσεις και εκνευρισμό.
    Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας γιατί η περίοδος αυτή θα κρατήσει.

  • Ο νοτιάς στα όνειρα συμβολίζει δυσκολίες.
    Εάν δείτε ότι φυσάει νοτιάς στο όνειρο, όπου και να βρίσκεστε, πιθανό να αντιμετωπίσετε προβλήματα που θα βλάψουν την υγεία σας.

  • Τα μπιζέλια είναι ένα διφορούμενο σύμβολο γιατί εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία θα το δούμε.

    Συγκεκριμένα, εάν δείτε φρέσκα μπιζέλια είναι πιθανό να διανύσετε μία περίοδο στον ερωτικό τομέα, διασκέδασης και ικανοποίησης.

  • Το παράθυρο, στα όνειρα, είναι ένα μάτι που ατενίζει το μέλλον. Αν δείτε λοιπόν ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο, γεμάτο παράθυρα, από όπου μπαίνει άπλετα το φως, η ζωή σάς επιφυλάσσει χαρές και επιτυχίες.

Εγγραφή στο RSS - έκλεισαν