Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκλεψαν

Αρχική » Oneiro » έκλεψαν

Ονειροκρίτης έκλεψαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκλεψαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε κοπάδι τράγων, σύντομα θα πλουτίσετε από κληρονομιά ξαφνική και απροσδόκητη.

    Αν πάλι δείτε στο όνειρο ότι σας κυνηγάει ένας τράγος με άγριες διαθέσεις, φυλαχτείτε από εχθρούς που σας επιβουλεύονται.

  • Η αποπλάνηση στα όνειρα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, καθώς εμπεριέχει σεξουαλικές τάσεις και επιθυμίες που πιθανόν να έχουμε καταπιεσμένες, οι οποίες εκδηλώνονται με αυτή τη μορφή.

  • Το τσούγκρισμα στον ονειρικό μας κόσμο αποτελεί σίγουρα ένα καλό οιωνό με όποιον τρόπο και να το δούμε.
    Στην περίπτωση που δούμε ότι τσουγκρίζουμε πασχαλινά αυγά, βαμμένα ή άβαφτα, θα πρέπει να περιμένουμε στιγμές ευτυχίας μέσα στην οικογένεια και οικογενειακή γαλήνη.

  • Η λύση αποτελεί στα όνειρα ανακούφιση, κατάρριψη εμποδίων.
    Εάν δείτε στο όνειρό σας ότι λύνεται κάτι όπως έναν κόμπο τότε να περιμένετε πιθανές επιτυχίες σε εργασίες για τις οποίες κοπιάσατε πολύ ή για σχέσεις αντίστοιχα.

  • Το λοφίο στα όνειρα αποτελεί σύμβολο αμήχανων καταστάσεων και αιδούς.

  • Σε περίπτωση που κάνουν στο ονειρικό μας κόσμο την εμφάνισή τους αλλαντικά, το όνειρό μας αποτελεί ένα σημάδι προσέχουμε ανεκπλήρωτες επιθυμίες.
    Αν τα δείτε κάπου κρεμασμένα, σε κάποιο κατάστημα ή σε σπίτι παράδειγμα, πάει να πει, πως έχετε μία ερωτική ζωή με στερήσεις.

Εγγραφή στο RSS - έκλεψαν