Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκλυσις

Αρχική » Oneiro » έκλυσις

Ονειροκρίτης έκλυσις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκλυσις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στις γυναίκες που βλέπουν στον ύπνο του ότι ασχολούνται με τις ρόγες του στήθους τους, θα λέγαμε να προσέχουν, καθώς το όνειρό τους σημαίνει ότι είναι έτοιμες να ενδώσουν σε κάθε ερωτικό πειρασμό.

  • Αν είστε γυναίκα και δείτε στον ύπνο σας ότι φοράτε δαχτυλήθρα είναι θετικό όνειρο.
    Σημαίνει ότι θα έχετε ευημερία, που την έχετε κατακτήσει με κόπο και δικαιολογημένα σας αρμόζει.

  • Αν δείτε, στο όνειρο σας, πολλά πούπουλα σκορπισμένα στο χώρο, σημαίνει πως είστε άνθρωπος με ρομαντικές ιδέες και έχετε ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα: θα πρέπει να προσέξετε μήπως οι αυταπάτες σας γίνουν αιτία να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

  • Γενικά αν δείτε στον ύπνο σας να κατουράτε, ή να σας κατουράνε είναι πολύ καλό όνειρο καθώς σηματοδοτεί χρήμα, επιτυχίες και ευκαιρίες.

    Πιο συγκεκριμένα, αν δείτε στον ύπνο σας ότι κατουράτε σε κάποιο τοίχο, ή αποχωρητήριο, να περιμένετε χρήματα και επιτυχίες.

  • Το μύδι συμβολίζει έντονες και ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις.

    Εάν λοιπόν δείτε μύδια ανοιχτά ή ζωντανά ή εσείς μαζεύετε μύδια τότε να περιμένετε έντονες ερωτικές εμπειρίες εκείνη την περίοδο.

  • Τα ιερά ζώα των Ινδών, σύμβολο της ευφορίας.

    Όταν παρουσιάζονται στα όνειρα των ανθρώπων της υπαίθρου και των ξωμάχων, τα ζώα αυτά προοιωνίζουν καλές σοδειές και άμεσο μέλλον εξασφαλισμένο.

Εγγραφή στο RSS - έκλυσις