Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκνομος

Αρχική » Oneiro » έκνομος

Ονειροκρίτης έκνομος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκνομος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Πολλές φορές τα όνειρα παίρνουν περίεργη τροπή, για διάφορους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω, και καταλήγουν στην κατηγορία του εφιάλτη.

  • Αν δείτε πως διηγούσασταν κάποιο ανέκδοτο, σημαίνει ότι θα προτιμήσετε μια εύθυμη συντροφιά από μιαν άλλη που έχει πνευματικά ενδιαφέροντα, και πως οι υποθέσεις σας θα είναι το ίδιο ασταθείς με σας. Το όνειρο σας λέει ,διακριτικά, ότι χάνετε την ουσία των πραγμάτων.

  • Το τηγάνι είναι σχετικά ασυνήθιστο όνειρο και η ερμηνεία τους είναι η εξής :

    Αν δείτε στον ύπνο σας ότι χρησιμοποιείτε ένα τηγάνι για να τηγανίσετε, να περιμένετε θετικές εξελίξεις σε όλες σας τις υποθέσεις.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κορμό δέντρου και είναι γερός και δυνατός μην ανησυχείτε καθόλου, πρόκειται να έχετε μακρύ και γεμάτο βίο.
    Αν όμως δείτε κορμούς γέρικους και στραβούς, προετοιμαστείτε για τα χειρότερα.
    Σε πολλούς τομείς τα πράγματα δεν θα πάνε καθόλου καλά.

  • Οι λαμαρίνες συμβολίζουν αρνητικά συναισθήματα, απομάκρυνση, κάτι το οποίο θέλουμε να διώξουμε.
    Εάν δείτε σωρό από λαμαρίνες στο όνειρό σας πιθανό εκείνη την περίοδο να τρέφετε αρνητικά συναισθήματα για κάποιο δικό σας πρόσωπο τα οποία όμως σύντομα θα αποβάλλεται.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας δασύτριχο άνθρωπο ή ότι ξαφνικά αποκτήσατε πολλές τρίχες, να περιμένετε επιτυχίες και πλούτο. Είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε αποφάσεις γύρω από μια σημαντική υπόθεση που σας απασχολεί.

Εγγραφή στο RSS - έκνομος