Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκοψα

Αρχική » Oneiro » έκοψα

Ονειροκρίτης έκοψα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκοψα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε ότι διασχίζετε μια μεγάλη, άδεια κι εντυπωσιακή πλατεία και μάλιστα υπό το φως της ημέρας, να περιμένετε αναγνώριση της αξίας σας και καθιέρωση σας.

    Αν η πλατεία είναι γεμάτη κόσμο και τη διασχίζετε με δυσκολία, θα γνωρίσετε απογοητεύσεις και θλίψεις.

  • Το όνειρο υποκρύπτει μηνύματα μονάχα στην περίπτωση που βλέπουμε ότι φοράμε παντελόνια που μας έρχονται στενά και μας ενοχλούν.

    Τότε θα μας συμβούν γεγονότα πολύ οδυνηρά που θα επηρεάσουν δυσμενώς το άμεσο μέλλον μας.

  • Σε αυτό το όνειρο, βασικό ρόλο παίζει το πώς θα νιώθετε και σε τι κατάσταση θα είναι το ή τα γόνατά σας.

    Το τραυματισμένο γόνατο ή το ακρωτηριασμένο , σημαίνει ότι στην παρούσα φάση δεν είστε αρκετά δυνατός για να αντεπεξέλθετε στις περιστάσεις της ζωής σας.

  • Αν δείτε στο ύπνο σας ότι αποτελειώσατε ένα έργο ή μέρος έργου, σημαίνει ότι θα αποκτήσετε πρώιμα στη ζωή μια καταλληλότητα, και τι θα μπορέσετε να περάσετε τις μέρες σας όπως και όπου σας αρέσει.

  • Οι λεκέδες στα όνειρα αποτελούν πάντα κακό οιωνό, ο οποίος προμηνύει από στεναχώριες και δυσάρεστα νέα μέχρι και κακή υγεία, δική μας ή και αγαπημένων μας προσώπων.

  • Ο κόμπος, στα όνειρα, συμβολίζει πάντοτε δυσκολίες και εμπόδια.

    Αν δείτε κόμπο που ματαίως προσπαθείτε να λύσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε, όσο είναι καιρός, την εμπλοκή σας σε μια υπόθεση που μόνο βάσανα θα σας δημιουργήσει.

Εγγραφή στο RSS - έκοψα