Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκπληκτος

Αρχική » Oneiro » έκπληκτος

Ονειροκρίτης έκπληκτος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκπληκτος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η εξήγηση του δεσίματος στο όνειρο έχει ποικίλες σημασίες ανάλογα με την περίσταση.
    Αν είστε ο ίδιος δεμένος σημαίνει ότι κάνετε τους εχθρούς σας να σας φοβούνται, οπότε εσείς δεν χρειάζεται να φοβάστε τίποτα.

  • Βάρκα και βαρκάδα σε νερά ήρεμα, με ευχάριστη παρέα,υποδηλώνουν άνθρωπο με ευθύ και τίμιο χαρακτήρα, που αργά ή γρήγορα, θα απολαύσει την εκτίμηση των άλλων και θα γνωρίσει την επιτυχία.

  • Όταν βλέπουμε τούρτα οποιουδήποτε είδους να κάνει την εμφάνισή της στον ονειρικό μας κόσμο, θα πρέπει να περιμένουμε ευτυχισμένες στιγμές.

    Πιο συγκεκριμένα η τούρτα σχετίζεται άμεσα με το οικογενειακό μας περιβάλλον.

  • Επειδή η γραφειοκρατία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, πολλές φορές βλέπουμε όνειρα που σχετίζονται με τις ταλαιπωρίες που μας προξενεί.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρέχετε με λαχτάρα να ανταμώσετε πρόσωπο αγαπητό, σημαίνει πως ζείτε στερημένοι από ανθρώπινες σχέσεις, μοναχικά, εξαιτίας του απαιτητικού και αδέκαστου χαρακτήρα σας.

  • Γενικά η έκτρωση στα όνειρα είναι κακό σημάδι, εφόσον δεν συντρέχει λόγος στην πραγματική σας ζωή.

    Εάν δείτε στον ύπνο σας ότι γίνετε μια έκτρωση από κάποια γυναίκα τότε να περιμένετε την εξέλιξη της ερωτική σας σχέσεις σε απελπισμένη και ταραγμένη απροσδόκητα.

Εγγραφή στο RSS - έκπληκτος