Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκπλυσης

Αρχική » Oneiro » έκπλυσης

Ονειροκρίτης έκπλυσης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκπλυσης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Γενικά η παρουσία σκούπας, στα όνειρα, προοιωνίζει δυσάρεστες καταστάσεις.

    Αν όμως δείτε ότι κρατάτε μια σκούπα και σκουπίζετε, θα πάρετε αποτελεσματικές αποφάσεις για κάποιες ριζικές αλλαγές στην ζωή σας.

  • Αν παρακολουθείτε ως θεατής κάποια εγχείρηση, στον ύπνο σας, τότε θα ληφθούν αποφάσεις για εσάς, από άλλους στους οποίους δεν έχετε πρόσβαση και λέγειν.

    Αν πάλι δείτε ότι εγχειρίζεστε εσείς, ενώ δεν συντρέχει λόγος στην ζωή σας, θα έχετε καλή υγεία.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι είστε φοιτητής - φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, μην περιμένετε επιτυχίες αν προηγουμένως δεν καταβάλλετε σκληρές και επώδυνες προσπάθειες.

  • Θα περίμενε κανείς ότι το να βρεθείς ανάσκελα στον ύπνο σου θα σήμαινε ίσως κάτι κακό ή και οριστικό όμως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
    Αυτό που παίζει ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεσαι και όχι το πώς σε αυτήν την περίπτωση.

  • Τα καρύδια θεωρούνται σημάδι ευμάρειας και πυγμής, και αποτελούν έναν πολύ καλό οιωνό.

    Αν στον ύπνο σας δείτε ότι τρώτε καρύδια (που έχουν το κέλυφος και τα σπάτε) πάλι η ευτυχία σας εξαρτάται απ' τον αν τα καρύδια περιέχουν πλούσιο και νόστιμο καρπό ή αν είναι άδεια ή σάπια.

  • Η καμέλια είναι ένα υπέροχο θαμνώδες φυτό, το οποίο περιβάλλεται με γυαλιστερό βαθυπράσινο φύλλωμα, είναι ιθαγενές της Ιαπωνίας και της Κίνας.

Εγγραφή στο RSS - έκπλυσης