Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκπτωσής

Αρχική » Oneiro » έκπτωσής

Ονειροκρίτης έκπτωσής - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκπτωσής

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η αποπληξία στο όνειρο παρότι θα περίμενε κανείς ότι μόνο άσχημα πράγματα μπορεί να σημαίνει, δεν είναι ακριβώς έτσι.
    Υπάρχει και μια φωτεινή πλευρά του ονείρου στην περίπτωση που βλέπουμε κάποιον να παθαίνει αποπληξία.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας γραφομηχανή σημαίνει ότι προσπαθείτε και κάνετε υπολογισμούς για κάποιο ερωτικό ζήτημα που σας απασχολεί, χωρίς όμως να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

  • Αν δείτε σε όνειρο ότι φοράτε καινούργια όμορφα παπούτσια ,τα οποία σας είναι άνετα, θα έχετε χαρές και επιτυχίες σύντομα στην ζωή σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι τρώτε ζαχαρωτά ή άλλα καραμελωτά γλυκίσματα, είναι ένα σημάδι ότι ένας ερωτικός άνεμος έρχεται να τα σαρώσει όλα στο πέρασμά του.

    Ο θεός του έρωτα ξαναχτυπά και φέρνει μαζί του καινούργιους συντρόφους και πολλές υποσχέσεις για ανανέωση παλιών σχέσεων.

  • Οι στρατιωτικοί στα όνειρα θεωρούνται σύμβολα τιμής και ανδρείας καθώς τυγχάνουν αναγνώρισης ώς πρόσωπα στις κοινωνίες ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

Εγγραφή στο RSS - έκπτωσής