Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκπτωτης

Αρχική » Oneiro » έκπτωτης

Ονειροκρίτης έκπτωτης - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκπτωτης

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Στον παραδοσιακό ονειροκρίτη η παρουσία της κόρης - θυγατέρας ερμηνευόταν ως αρνητικός οιωνός που προμήνυε στεναχώριες και ταλαιπωρίες.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

  • Τα όνειρα με σεξ είναι ίσως από τα πιο συχνά όνειρα που βλέπουμε, για ευνόητους λόγους. Τι σημαίνει όμως όταν βλέπουμε ένα όνειρο με σεξ; Ο ονειροκρίτης έχει διάφορες εξηγήσεις ανάλογα με τον... παρτενέρ μας αλλά και το είδος του σεξ!

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πως ανοίγετε τα θεμέλια για να χτίσετε το δικό σας σπίτι αυτό σημαίνει πως όλα σας τα σχέδια, όλοι σας οι σκοποί που έχετε βάλει στη ζωή σας θα πραγματοποιηθούν. Για τους ανύπαντρους σημαίνει πως θα παντρευτούν γρήγορα.

  • Αν στο όνειρό σας είστε μάρτυρας μίας δολοφονίας, σημαίνει ότι θα σας συμβούν συνταρακτικά γεγονότα στη ζωή σας, όχι απαραίτητα άσχημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας σημαδέψουν.

  • Ή Όαση που βλέπουμε στο όνειρό μας δεν απέχει καθόλου από την όαση που θα μπορούσαμε στην πραγματικότητα .

Εγγραφή στο RSS - έκπτωτης