Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκρυψες

Αρχική » Oneiro » έκρυψες

Ονειροκρίτης έκρυψες - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκρυψες

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κοσκινίζετε αλεύρι ή κάποιο άλλο υλικό ή ακόμη ότι απλά κρατάτε ένα κόσκινο, τότε τα πράγματα για εσάς και την οικογένειά σας μάλλον δεν είναι καθόλου καλά.

  • Το στέμμα, στο όνειρο, σημαίνει ότι θα σας γίνουν μεγάλες τιμές. Οι επαφές και οι συζητήσεις με άτομα κύρους μπορεί να αποδειχθούν πολύ ωφέλιμες τόσο για να πάρετε σημαντικές ιδέες και πληροφορίες, όσο και για να προωθήσετε αργότερα όποια σχέδιά σας.

  • Το νοσοκομείο στα όνειρα είναι σύμβολο αρνητικό.

    Εάν δείτε ότι είστε σε νοσοκομείο ασθενής και κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, πιθανό να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις στα οικονομικά σας και συναισθήματα λύπης και απογοήτευσης.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Η ερμηνεία του ονείρου αλλάζει ανάλογα με τον τρόπο τον οποίο το βλέπουμε.
    Αν απλά κάθεστε σε σκιερό και δροσερό μέρος τότε το όνειρό σας προμηνύει πως θα πετύχετε σύντομα όλους τους στόχους που έχετε βάλει.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

Εγγραφή στο RSS - έκρυψες