Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκτη

Αρχική » Oneiro » έκτη

Ονειροκρίτης έκτη - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκτη

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πόδια καλλίγραμμα και μάλιστα αν τα πόδια αυτά ανήκουν σε άτομο του αντίθετου φύλου, είστε άνθρωπος με στέρεες φιλίες και σχέσεις και σας περιβάλλει η αγάπη και η εκτίμηση όλων των γνωστών σας και τίποτε δεν μπορεί να σας απειλήσει.

  • Το να κολακεύετε κάποιον στο όνειρό σας είναι ένα σημάδι ότι είστε άνθρωπος ευέλικτος και καπάτσος.
    Αν όμως δείτε ότι σας κολακεύουν μία σειρά από πράγματα που θα συμβούν στην ζωή σας θα σας κάνουν να πέσετε στα μάτια κάποιων αγαπημένων προσώπων.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι κάποιος γύρω σας είναι αξύριστος το όνειρο είναι άνευ σημασίας.
    Αν όμως δείτε ότι ο αξύριστος είστε εσείς ο ίδιος, τότε τα πράγματα είναι πολύ δυσάρεστα γιατί το όνειρό σας προμηνύει βαρύ πένθος και μεγάλη στεναχώρια.

  • Ο αδύνατος/αδύνατη στα όνειρα είναι ένας αρνητικός οιωνός, του οποίου η ερμηνεία θα πρέπει να επεξεργάζεται προσεκτικά.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ρίχνετε λίπασμα στο χωράφι σας και δεν είστε στην πραγματικότητα αγρότης, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν είστε αγρότης και δείτε ένα τέτοιο όνειρο, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ερμηνευτική αξία.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

Εγγραφή στο RSS - έκτη