Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έκφανσις

Αρχική » Oneiro » έκφανσις

Ονειροκρίτης έκφανσις - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έκφανσις

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Ο καρπός που κρύβει την ψίχα του μέσα στα αγκάθια.

    Η παρουσία της αγκινάρας στα όνειρα μας προετοιμάζει για μελλούμενες απιστίες και πίκρες, εκ μέρους του προσώπου που την, ή τις, προσφέρει.

    Προσοχή στα επαγγελματικά σας.

  • Αν στο όνειρο σας βρεθείτε σε κάποιο πολύ ψηλό σημείο όπως κάποιο γκρεμό ή ψηλό βράχο από τον οποίο κάνετε προσπάθειες να κατεβείτε τότε για την κοινωνική σας ζωή τα πράγματα δεν είναι θετικά.

  • Το πανίσχυρο βουβάλι αποτελεί ένα σημαντικό ονειρικό σύμβολο δύναμης και σταθερότητας. Η παρουσία του στα όνειρα σημαίνει, σταθερότητα στα επαγγελματικά και αργή αλλά σταθερή άνοδο και πρόοδο στην ζωή.

  • Η παρουσία τρέλας ή τρελού στα όνειρα είναι πάντοτε ευοίωνη. Οι τρελοί θεωρούνται κατά τον ονειροκρίτη, από την αρχαιότητα, ως σημάδι Θείας ευλογίας και μεγάλης τύχης.

    Αν δείτε τρελό, να περιμένετε στη ζωή σας αναγνώριση, τιμές και δόξα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας κούκλα, σημαίνει ότι θα πέσετε θύμα της γοητείας ατόμου δόλιου και πλάνου, με το οποίο θα γνωρίσετε μια περίοδο πρόσκαιρης ευτυχίας, που αργότερα θα πληρώσετε ακριβά.

  • Το αγκίστρι είναι συνυφασμένο με το δόλωμα. Τα άτομα που μας το προσφέρουν στα όνειρα στήνουν παγίδες εις βάρος μας, για αυτό και θα πρέπει να επανεξετάσουμε την εμπιστοσύνη που ενδεχομένως δείχνουμε προς αυτά.

Εγγραφή στο RSS - έκφανσις