Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλεγξαν

Αρχική » Oneiro » έλεγξαν

Ονειροκρίτης έλεγξαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλεγξαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στο όνειρό σας ότι είστε αδιάθετη ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι πως η ζωή σας είναι ακατάστατη και πως παίρνετε δύσκολα αποφάσεις.

  • Η εμφάνιση στα όνειρα αρουραίων ή των ποντικών στα όνειρα,υποδηλώνει την ύπαρξη επικίνδυνων εχθρών στην πραγματική ζωή.

    Προσοχή σε δήθεν "φίλους" οι οποίοι στην πραγματικότητα σας επιβουλεύονται.

  • Αν δείτε στο όνειρο σας ότι ρίχνετε λίπασμα στο χωράφι σας και δεν είστε στην πραγματικότητα αγρότης, να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
    Αν είστε αγρότης και δείτε ένα τέτοιο όνειρο, μάλλον δεν έχει ιδιαίτερη ερμηνευτική αξία.

  • Ο ήλιος είναι ζωοδότης και η πηγή του φωτός. Ένα από τα πιο δυνατά ονειρικά σύμβολα, εφόσον έχει πρωταρχικό ρόλο στο όνειρο σας, ο ήλιος και η παρουσία του στα όνειρα έχει ποικίλες ερμηνείες.

  • Ο πυρετός στα όνειρα δεν θεωρείται καλό σημάδι κατά τον ονειροκρίτη.

  • Το γραφείο σαν έπιπλο στο όνειρο σημαίνει ότι σύντομα θα κληθείτε να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις που μόνο με έξυπνους χειρισμούς θα φέρετε εις πέρας .

    Αν είστε στο γραφείο κάποιου δημοσίου προσώπου, τότε σημαίνει ότι για κάτι που θα παλέψετε πολύ, δεν θα αποφέρει καρπούς.

Εγγραφή στο RSS - έλεγξαν