Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλεος

Αρχική » Oneiro » έλεος

Ονειροκρίτης έλεος - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλεος

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Παρότι για πολλούς το τραγούδι του γκιώνη είναι ευχάριστο, στα όνειρά μας η εμφάνιση του γκιώνη δεν είναι ένας καλός οιωνός.
    Η φωνή του γκιώνη στο όνειρο σημαίνει την απώλεια ενός αγαπημένου ατόμου παραδοσιακά και την ίδια ερμηνεία δίνει και ο ονειροκρίτης.

  • Ο μπαλτάς ,πιθανότατα λόγω της χρήσης του, έχει επικρατήσει στα όνειρα να συμβολίζει την αποφασιστικότητα.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε μπαλτά είτε τον χρησιμοποιείτε είτε απειλείτε κάποιον άνθρωπο με αυτό, τότε σε κάποια προβλήματα ή διλήμματα που θα σας προκύψουν,

  • Στην περίπτωση που δεν είστε ωμοφάγος και δείτε πως τρώτε ωμά φρούτα και λαχανικά,σημαίνει πως οι ενέργειες που κάνετε και θα κάνετε στο άμεσο μέλλον θα αποβούν άκαρπες.
    Αν δείτε πως τρώτε ωμά ζυμάρια για ψητό ψωμί σύντομα θα σας βρουν απογοητεύσεις.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε πως δεν τολμάτε να διαβείτε την πόρτα του και μένετε απ' έξω από ένα νεκροταφείο, θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες εξαιτίας της δειλίας και της αναποφασιστικότητας που σας διακρίνουν.

  • Η ξύστρα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά όνειρα επίλυσης, τα όνειρα δηλαδή τα οποία προμηνύουν το τέλος των κόπων ή των προβλημάτων μας με ευνοϊκή για εμάς ροπή.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας μαλλιά ωραία φτιαγμένα, περιποιημένα, πιασμένα κοτσίδα, είτε σε κάποιο κορίτσι είτε σε σας τους ίδους, δυστυχώς δεν σημαίνει και το ίδιο για την περίοδο που θα διανύσετε.
    Δεν πρόκειται δηλαδή να είναι στρωμένες με ροδοπέταλα οι επόμενες μέρες.

Εγγραφή στο RSS - έλεος