Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλθουν

Αρχική » Oneiro » έλθουν

Ονειροκρίτης έλθουν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλθουν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι βρίσκεστε σε αποκριάτικο πάρτι ή γλέντι, συμμετέχετε σε αυτό και διασκεδάζετε, σημαίνει ότι οι μέρες που ακολουθούν θα είναι χαρούμενες και ανέμελες.

    Αντιθέτως, αν δεν συμμετέχετε στο γλέντι, οι μέρες που θα έρθουν θα είναι γεμάτες εμπόδια για εσάς.

  • Το να κάνουμε ζημιά στα όνειρα μας κάθε άλλο παρά ότι θα πληρώσουμε σημαίνει!
    Θα έλεγε κανείς ότι μάλλον εκείνο μας πληρώνει, καθώς όσο μεγαλύτερη ζημιά κάνουμε, τόσο μεγαλύτερη επιτυχία στα οικονομικά θα έχουμε στο άμεσο μέλλον στη ζωή μας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας πώς βάζετε κάποιον να ξαπλώσει, το όνειρο σας αποτελεί ένα σημάδι όσοι έχετε κουραστεί και νιώθετε την ανάγκη να απαλλαγείτε από πράγματα που σας βασανίζουν.

  • Οι σανίδες και γενικά η υλοτομημένη ξυλεία στα όνειρα είναι καλό σημάδι όσον αυτή είναι τακτική ή χρησιμοποείται για να φτιαχτεί κάποιο έπιπλο ή σπίτι. Προτάσεις για μια ενδεχόμενη συνεργασία επεξεργαστείτε την τώρα αλλά μην πάρετε οριστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι μπαίνετε ή βρίσκεστε σε ένα τέτοιου είδους σπίτι,μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθείτε ξανά αν είστε ικανοποιημένος με τις μέχρι τώρα σεξουαλικές σας προτιμήσεις ή αν έχετε ανικανοποίητες ορέξεις που πιθανόν σας κάνουν να σκέφτεστε..

  • Το λευκό χρώμα ακόμα και στα όνειρα συμβολίζει την αθωότητα.

    Εάν δείτε λοιπόν ένα περιβάλλον στο οποίο υπερισχύει το λευκό χρώμα τότε ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα σας είναι η αγνότητα των προθέσεων σας σε πολλές καταστάσεις και η έλλειψη καχυποψίας.

Εγγραφή στο RSS - έλθουν