Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλλειμμά

Αρχική » Oneiro » έλλειμμά

Ονειροκρίτης έλλειμμά - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλλειμμά

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Και ναι!
    Αυτό το όνειρο σηματοδοτεί την αλλαγή που περιμένατε.
    Ο τροχός γύρισε, για αυτό να είστε έτοιμοι για πολύ ευχάριστες αλλαγές.
    Από τα πολύ παλιά χρόνια η εμφάνιση του τροχού στο ονειρικό μας κόσμο συμβολίζει την απόλυτη ευτυχία όπου είναι ακλόνητη και έχει διάρκεια.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι είστε χειρούργος, ενώ κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα κληθείτε σύντομα να λάβετε κάποια οδυνηρή απόφαση που θα έχει κρίσιμες επιπτώσεις στη ζωή σας.
    Αν δείτε χειρουργό να χειρουργεί ασθενή, να περιμένετε κακοτυχίες και θλίψη.

  • Ο λαιμοδέτης ή κοινώς η γραβάτα αλλά και γενικά οποιοδήποτε σχοινί που τυλίγει το λαιμό συμβολίζει αρνητικές καταστάσεις.
    Εάν δείτε ότι φοράτε γραβάτα και τη νιώθετε σφιχτή τότε πιθανό να βιώσετε καταστάσεις άσχημες στις οποίες θα νιώθετε εγκλωβισμένος/η.

  • Το κουνουπίδι στα όνειρα έχει διττή σημασία.

    Εάν δηλαδή είναι ωμό είτε το κρατάτε είτε όχι δεν έχει σημασία, τότε θα πάρετε κουράγιο από κάποιες μικρές χαρές-επιτυχίες που πρόκειται να έχετε τις επόμενες μέρες.

  • Ο βασιλιάς των ζώων! Το δυνατό και περήφανο αυτό ζώο, συμβολίζει, στα όνειρα μας επιτυχίες και κατακτήσεις, δύναμη και δόξα.

  • Η ξενιτιά στον ονειρικό σας κόσμο προμηνύει επιτυχίες σε ότι έχετε σχεδιάσει.
    Στην περίπτωση που δείτε ότι επιστρέφετε στην πατρίδα σας μετά από την ξενιτιά η επιτυχία θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

Εγγραφή στο RSS - έλλειμμά