Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έλλειπαν

Αρχική » Oneiro » έλλειπαν

Ονειροκρίτης έλλειπαν - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έλλειπαν

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι σας γελοιοποιούν με τον οποιοδήποτε τρόπο, τότε κάποια επιτυχία σας έχει ενοχλήσει πολλούς.
    Μην τους ακούτε. Ακολουθείστε το δρόμο που έχετε χαράξει.
    Απλά σας φθονούν.

  • Αν στον ύπνο σας δείτε ότι είστε ηγέτης, δηλαδή αρχηγός μια πολιτικής ή στρατιωτικής ομάδας, αυτό σημαίνει ότι η κενοδοξία σας, θα σας οδηγήθηκε σε πλήρη γελοιοποίηση.

  • Η μάχη συμβολίζει αναστάτωση και βίαιες αλλαγές.

    Εάν δείτε ότι συμμετέχετε σε πόλεμο και βιώνετε έντονα συναισθήματα άγχους και πανικού τότε θα υπάρξουν αλλαγές στη ζωή σας τις οποίες δεν έχετε επιλέξει εσείς.

  • Αν ονειρευτείτε ότι αγωνίζεστε για οτιδήποτε, είναι προμήνυμα δυσκολιών, αλλά αν δείτε πως νικάτε στον αγώνα, σημαίνει ότι θα συναντήσετε πρόσκαιρα εμπόδια.

  • Το αλώνισμα στα όνειρα έχει σημαδιακή ερμηνεία και όπως και στην πραγματική ζωή δείχνει ότι έφτασε η ώρα να καρποφορήσουν οι κόποι σας.Σας περιμένει μια πολύ καλή χρονιά.

    Θα αποκτήσετε αρκετά κέρδη από την επαγγελματική σας δραστηριότητα, θα έχετε αφθονία αγαθών και πρόοδο.

  • Το να δείτε ότι βρίσκεστε σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι σας, σημαίνει ότι σύντομα θα πραγματοποιήσετε ταξίδι, όπου θα συναντήσετε πρόσωπα που θα συντελέσουν στο να αλλάξει η ζωή σας από το καλό στο κακό.

Εγγραφή στο RSS - έλλειπαν