Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμβρυο

Αρχική » Oneiro » έμβρυο

Ονειροκρίτης έμβρυο - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμβρυο

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Η αυτοκτονία στα όνειρα υποδηλώνει συνήθως διαταραχή του νευρικού συστήματος και του συνειδησιακού πεδίου.

    Αν στο όνειρο σας κάνατε απόπειρα αυτοκτονίας, τότε προσέξετε μήπως η κακή ψυχολογική σας κατάσταση σάς οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές και σπασμωδικές αποφάσεις.

  • Η παρουσία της αρκούδας στα όνειρα συμβολίζει τους φόβους και τις φοβίες που έχουμε στο υποσυνείδητο μας.

    Η αρκούδα είναι προστατευτική και επικίνδυνη ταυτόχρονα στα όνειρα και θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση για να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις.

  • Οι ρίζες με οποιοδήποτε τρόπο και να εμφανιστούν στον ύπνο μας, δεν αποτελούν ένα καλό σημάδι, καθώς αν τις δούμε μαγειρεμένες ή έτοιμες για μαγείρεμα, σημαίνει πως πράγματα που περιμένετε δεν θα έχουν κακή κατάληξη, ενώ αν δείτε ρίζες δέντρου στο έδαφος, προμηνύει κακές ερωτικές επιλογές και σχέ

  • Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο από πολλά υποσχόμενες ερωτικές συναναστροφές και αυξημένη λίμπιντο από την εμφάνιση του κατεξοχήν παραδοσιακού οργάνου της καντάδας, την κιθάρα.
    Είναι η ώρα για να τολμήσετε ότι θέλετε στον έρωτα με 100% εγγυημένη επιτυχία.

  • Αν στο όνειρο σας δείτε ότι ζωγραφίζετε, σημαίνει πως είστε άτομο με δημιουργικό χαρακτήρα και ανήσυχο πνεύμα και πως τα βγάζετε πέρα με ό,τι και αν καταπιαστείτε.

  • Η νηστεία στο όνειρο συμβολίζει αμφιβολίες.
    Εάν δείτε ότι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους, πιθανό να διανύετε μία περίοδο όπου αμφιβάλετε για τον ίδιο σας τον εαυτό και την εντιμότητά σας.

Εγγραφή στο RSS - έμβρυο