Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμβρυον

Αρχική » Oneiro » έμβρυον

Ονειροκρίτης έμβρυον - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμβρυον

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Αυτό που έχει σημασία στο συγκεκριμένο όνειρο είναι μόνο η περίπτωση που βλέπετε τους ώμους σας μεγαλύτερους ή μικρότερους.
    Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το όνειρο είναι άνευ σημασίας.

  • Στα όνειρα συνήθως το πράσινο προαναγγέλλει τη διάψευση της ελπίδας, παρόλο που θεωρείται χρώμα της.
    Έτσι, αν στο όνειρο σας κυριαρχεί το πράσινο ή εστιάζετε έντονα σε αυτό με οποιονδήποτε τρόπο, να περιμένετε στενοχώριες και κακοτοπιές.

  • Και το εδώλιο συγκαταλέγεται στα δυσοίωνα όνειρα, με αρνητική χροιά στην ερμηνεία τους.

  • Τα χρέη στα όνειρα έχουν αντίθετη ερμηνεία, από την πραγματική ζωή, και εφόσον δεν έχετε στην πραγματικότητα οικονομικό πρόβλημα το οποίο να ευθύνεται για υποσυνείδητο άγχος , να περιμένετε ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σας.

  • Η κλινική όπως και στην πραγματικότητα, έτσι και στο όνειρο δεν θα μπορούσε να είναι ένα μέρος αναψυχής.
    Εμφανίζετε στο όνειρό μας για να μας πει ότι ξεκινάει για εμάς μια πολύ δύσκολή περίοδος, πού θα πρέπει να παλέψουμε πολύ σκληρά για να βγούμε αλώβητοι από αυτήν.

  • Αν δείτε βδέλλες να σας πίνουν το αίμα, τότε πρέπει να ξεκουραστείτε γιατί η ζωή που κάνετε, έχει αρχίσει να σας καταπονεί και ψυχικά αλλά και σωματικά.

    Αν τις δείτε σε κάποιο βάλτο, τότε έχετε πολλές πιθανότητες να σας ξεγελάσουν ακόμα και σε αντικείμενο που το γνωρίζετε καλά.

Εγγραφή στο RSS - έμβρυον