Ο ονειροκρίτης ερμηνεύει τα όνειρα σας

έμεινα

Αρχική » Oneiro » έμεινα

Ονειροκρίτης έμεινα - Όλες οι ερμηνείες σχετικά με την λέξη : έμεινα

Αν δεν βρίσκετε το όνειρο - ερμηνεία που σας ενδιαφέρει ακριβώς, στείλτε μας το όνειρο σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Δείτε επίσης τα σχετικά όνειρα πιο κάτω.

Δεν βρέθηκε ερμηνεία με τον όρο που επιλέξατε.

Σχετικά όνειρα

  • Θεία σκεύη ονομάζουμε κυρίως τα σκεύη που χρησιμοποιεί ο ιερέας για την τέλεση της θείας λειτουργίας αλλά έτσι ονομάζονται και τα σκεύη που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες ιερές τελετές και άλλες λειτουργικές ανάγκες.

  • Αν, στο όνειρο σας, πλανιέται η απειλή πολέμου ή αν ήδη έχει κηρυχθεί πόλεμος, να περιμένετε κλονισμό της ερωτικής ή έγγαμης σχέσης σας.

  • Αν δείτε στον ύπνο σας ότι πουλάτε ή αγοράζετε υφάσματα, ενώ κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, θα σημειώσετε μεγάλες επιτυχίες και στα αισθηματικά αλλά και στα οικονομικά σας.

    Τα ολόλευκα υφάσματα, παραδοσιακά συμβολίζουν λαμπρή σταδιοδρομία - καριέρα.

  • Το μπαστούνι είναι στα όνειρα ένα σύμβολο ισχύος και δύναμης.
    Εάν δείτε ότι κρατάτε ή περπατάτε με ένα μπαστούνι σημαίνει ότι είστε ένας άνθρωπος που πατάτε γερά στα πόδια σας και πετυχαίνετε τους στόχους που θέτετε με κάθε κόστος ενώ ταυτόχρονα προστατεύεστε από άτομα με εξουσία.

  • Αν στο όνειρο δείτε ένα σμήνος πουλιών ψηλά στον ουρανό, χωρίς να μπορείτε να διακρίνετε τι πουλιά είναι, να περιμένετε για ένα διάστημα εμπόδια και αναποδιές σε ότι επιχειρήσετε.

    Αν έχετε κλείσει ένα πουλί μέσα σε κλουβί, να περιμένετε υλικές επιτυχίες και κέρδη.

  • Από αρχαιοτάτων χρόνων το αμπέλι είναι αυτό που συμβολίζει την ευημερία και την ευφροσύνη, την απαλλαγή από τα άγχη και τα περιττά.

Εγγραφή στο RSS - έμεινα